Скільки смажити рибні бургери вічі?
Способи приготування: у фритюрниці 3 хвилини (170'С), на духовці 12-14 хвилин (200'С), на розігрітій сковороді 3-5 хвилин з обох боків. У духовці рекомендуємо готувати без олії. Перед приготуванням не розморожувати.
У коробці лежать 4 тонкі рибні котлетки – бургери, целофанового пакета немає. Смажити їх швидко, всього 10 хвилин на гарячій сковороді з маслом. Прекрасний варіант за кумедну ціну.
Готуємо рибні палички Напівфабрикати смажать по 2,5 – 3 хвилини з кожної сторони на середньому вогні, не розморожуючи. У фритюрниці для смаження рибних паличок знадобиться приблизно 3 хвилини. У духовці їх можна запекти при 200 °С, 15-20 хвилин.
А палички завжди дістаю на обід у тому випадку, коли потрібно щось швидко приготувати. Адже їх не потрібно навіть заздалегідь розморожувати. Достатньо лише на кілька хвилин відправити в мікрохвильовку або розігріти на повільному вогні.