Що потрібно пити за хвороби Паркінсона?
Однак роль правильного харчування при цьому захворюванні дуже важлива. Їжа має бути різноманітною, насиченою вітамінами групи В (В1, В2, В6, В12, фолієва кислота), які беруть участь у регуляції обміну речовин у нервовій тканині, зокрема, сприяють збільшенню рівня дофаміну.
У разі хвороби Паркінсона застосовують безліч народних засобів:
- Сокотерапію (зі свіжих овочів, фруктів).
- Олії (зовнішньо).
- Ванни з відварів трав (материнки, жасмину).
- Використання продуктів бджільництва (особливо прополісу).
- Прийом настоянок і відварів на основі меліси, елеутерококу, женьшеню.
Синюха блакитна, меліса, материнка, м’ята, лаванда і валеріана – компоненти, які знімають нервове напруження, заспокоюють і розслаблюють м’язи. Цвіт глоду, розмарин, пустирник відновлюють роботу серця, заспокоюють. Череда, овес сприяють очищенню крові та печінки.